Analize Tehnice (Arhiva)

 • AMGN
  Amgen Inc.
  14.09.2020 LONG
  14.09.2020 LONG
 • PINS
  Pinterest, Inc.
  11.09.2020 LONG
  11.09.2020 LONG
 • AMD
  Advanced Micro Devices
  07.09.2020 LONG
  07.09.2020 SHORT
  24.10.2019 LONG
  24.10.2019 LONG
 • LIN
  Linde plc
  04.09.2020 LONG
  04.09.2020 LONG
Pozitie Long
Target Price 280-290$
Stop Loss 210$

LONG 14.09.2020

Unul dintre pionierii industriei biotehnologiei, Amgen este acum una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu mai mult de o duzină de produse ce vizează afecțiuni cardiologice, neurologice, inflamații, cancer și multe altele.

Compania este listată pe NASDAQ, sub simbolul bursier AMGN. Compania a fost inclusă la sfârșitul lunii august în indicele DJIA – Dow Jones Industrial Average, înlocuind compania farmaceutică Pfizer Inc.

Rezultatele financiare din al doilea trimestru al acestui an au fost peste așteptările analiștilor. Profitul net pe acțiune a de 4,25$ față de estimările de 3,81$, în creștere cu 7% față de rezultatul din anul precedent. Compania a distribuit un dividend pe acțiune în valoare de 1,60$ aferent T2 din 2020, egal cu cel din T1 din 2020, având un randament de aproximativ 2,6%..

Prețul acțiunii a crescut de la minimul din martie și până în prezent cu aproximativ 38%. În iulie, prețul a o spart o rezistență la nivelul de 240$ constituită din maximele anterioare înregistrate în decembrie 2019 și aprilie-mai 2020, iar acum acest nivel a devenit un nivel de suport pentru corecția acțiunilor.

Perspectivă pe termen mediu

Trendul ascendent al prețului a început în martie de la un nivel de suport situat ușor sub norul Ichimoku, cum prețul se află acum deasupra norului colorat în verde se consideră un semnal de tip „bullish” convingător.

Indicatorul ROC - Rate of Change ce ilustrează modificarea procentuală a prețurilor este ușor pozitiv. Linia indicatorului a avut un trend ascendent de la minimul din martie și până până la maximul din iunie, când a atins un nivel „supra-cumpărat” (nivelul 20), confirmând trendul prețului. De atunci trendul indicatorului s-a inversat, cum linia ROC a avut două maxime mai joase în iunie și august.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat un semnal de cumpărare în a doua parte a lunii aprilie, cum s-a intersectat și a trecut deasupra liniei de semnal. Linia indicatorului a avut o traiectorie ascendentă până la mijlocul lui iulie, când a atins un maxim într-o zonă foarte „supra-cumpărata” (peste nivelul 8), confirmând trendul prețului. Totuși linia MACD este gata să genereze acum un nou semnal de vânzare, cum se află ușor sub linia de semnal, sub nivelul foarte „supra-cumpărat”.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Amgen s-a redresat după scăderea din ianuarie-martie, dar divergenţele negative apărute pe grafic între prețul acțiunii și indicatorii tehnici tind să aducă cu ele o eventuală corecție pe care investitorii o pot privi ca o pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

Deschide in pagina noua
Pozitie Short
Target Price -
Stop Loss -

LONG 14.09.2020

Perspectivă pe termen scurt

Pe graficul zilnic al Amgen vedem un nou raliu al prețului început în luna martie, însă în lunile iulie și august prețul s-a lovit de un nivel de rezistență unde au apărut vânzătorii, ușor peste 260$.  Acțiunile se corectează acum spre fostul nivel de rezistenţă (linia violet), constituit din maximele anterioare din decembrie 2019 și aprilie-mai 2020, de la circa 240$, care a devenit acum un nivel de suport (o schimbare de polaritate). Prețul a căzut sub media mobila de 50 zile, dar se află încă deasupra celei de 200 zile.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Amgen este reflectată în raportul puterii relative RS – Relative Strength cu indicele DJIA. La începutul lui iulie, indicatorul nu a reușit să depășească un nivel de rezistență, având mai degrabă o mișcare laterală, corectându-se apoi minimul din iunie. (linia verde).

Sistemul de indicatori DMI - Directional Movement Index a susținut creșterea prețului acțiunii Amgen. Indicatorii direcționali au trimis un semnal încă de la începutul lunii aprilie ce indică o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra -DI (linia roșie). Intensitatea trendului este în scădere cum linia ADX a început să se corecteze și în final a căzut sub nivelul 20. Semnalul este unul confuz acum, cu linia +DI ușor sub linia -DI.

 

Concluzie finală:

Pe termen mediu este posibil să vedem o reluare a mișcării ascendente a prețului acțiunii și o retestare a zonei de rezistență de la 260$ și deasupra.

Pe termen scurt prețul se află sub presiunea vânzătorilor.

Se recomandă cumpărarea acestei acțiunii de către investitori numai dacă prețurile își vor relua creșterea și vor reveni deasupra nivelului de 260$.

 

Analiză SSIF Goldring

Dan Turmacu, CFTe

Deschide in pagina noua

09.09.2020

Raport analiza fundamentala - S.N. Nuclearelectrica S.A.

Deschide in pagina noua

27.08.2019

Raport portofoliu rezultate primul Semestru 2019

Deschide in pagina noua

11.04.2019

Portofoliu Goldring Rezultate preliminare

Deschide in pagina noua

16.11.2018

Raport portofoliu rezultate trimestriale

Deschide in pagina noua
Pozitie Long
Target Price 50$
Stop Loss 24$

LONG 11.09.2020

Pinterest este un serviciu american de partajare a imaginilor și social media conceput pentru a permite salvarea și descoperirea informațiilor, în special idei, pe World Wide Web folosind imagini, GIF-uri și videoclipuri animate. Site-ul a fost creat de Ben Silbermann, Paul Sciarra și Evan Sharp și are peste 400 de milioane de utilizatori activi lunari. Serviciul este operat de Pinterest Inc, cu sediul în San Francisco.

Rezultatele financiare din al doilea trimestru au fost peste așteptările analiștilor. Aceștia estimau pierderea netă pe acțiune să fie de 0.31$, însă pierderea raportată a fost de doar 0.17$ pe acțiune, fiind în scădere față de pierderea netă de 2.62$ din perioada similară a anului precedent. Veniturile obținute au fost mai mari cu 4% față de anul trecut, în sumă de 272.5 milioane $.

Acțiunile Pinterest, Inc. sunt tranzacționate la NYSE, sub simbolul PINS  (acțiuni clasa A). Compania a început tranzacționarea pe bursa pe data de 18 aprilie 2019, la un preț de 23.75$ pe acțiune, fiind evaluată inițial la 10 miliarde de dolari.

Graficul săptămânal prezintă o creștere a prețului acțiunii, de la minimul din martie și până la maximul de la începutul lui septembrie, de aproximativ 290%. Acum prețul încearcă să spargă din nou un nivel de rezistență constituit din maximele anterioare din aprilie și august 2019, din zona prețului de 35$/acțiune.

Perspectivă pe termen mediu

Indicatorul ROC - Rate of Change se află în teritoriu pozitiv, acest indicator ilustrează modificarea procentuală. Linia indicatorului are o mișcare ascendentă de la minimul din martie până la maximul de la începutul lui august, când a ajuns la un nivel foarte „supra-cumpărat” (peste nivelul 80),  iar acum se corectează spre un nivel „supra-cumpărat”. Dacă linia ROC se va afla în continuare peste nivelul 20, atunci vom avea o menținere a presiunii la cumpărare.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat un semnal de cumpărare în a doua parte a lunii aprilie, cum s-a intersectat și a trecut deasupra liniei de semnal la un nivel „supra-vândut” (nivelul -2.0). Linia indicatorului are o mișcare ascendentă de la minimul din martie și este foarte aproape să atingă un nivel foarte ”supra-cumpărat” (nivelul 4.0), indicând o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Pinterest pare să fi reinversat trendul descendent din perioada august 2019 – martie 2020. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețurilor acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

Deschide in pagina noua
Pozitie Long
Target Price 50$
Stop Loss 24$

LONG 11.09.2020

Perspectivă pe termen scurt

Graficul zilnic al Pinterest prezintă o redresare în forma literei V a acțiunilor. De la mijlocul lunii martie, acestea se află pe o traiectorie ascendentă, iar la sfârșitul lunii iulie, odată cu publicarea rezultatelor financiare pe T2 din 2020, prețurile au evadat cu un ”breakaway gap” din triunghiul format pe grafic (în violet, punctat). Acțiunile se tranzacționează deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, fiind un semnal de tip ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Pinterest este reflectata în raportul puterii relative RS cu indicele Nasdaq-100. Indicatorul are un trend ascendent de la minimul din martie, confirmând trendul prețului acțiunii. Dacă prețul va sparge nivelul de rezistență, atunci linia RS ar trebui să testeze propriul nivelul de rezistență.

Sistemul de indicatori DMI - Directional Movement Index a susținut creșterea prețurilor acțiunii Pinterest. Indicatorii direcționali au trimis un semnal la începutul lunii aprilie, ce arata o direcție ascendentă a prețului pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Linia ADX se află peste nivelul de 30, ceea ce sugerează faptul că prețul acțiunii se află pe un trend puternic.

 

Concluzie finală:

Pe termen scurt și mediu este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent și atingerea unor noi maxime istorice. Se recomandă ca investitorii să cumpere această acțiune numai dacă prețurile acțiunii se vor tranzacționa peste nivelul de 35$.

 

Analiză SSIF Goldring

Dan Turmacu, CFTe

Deschide in pagina noua
Pozitie Long
Target Price 120$
Stop Loss 55$

LONG 07.09.2020

Advanced Micro Devices Inc. este una dintre cele mai mari companii producătoare de microprocesoare pentru calculatoare din lume.

Compania a raportat rezultatele financiare pe T2 din 2020, peste așteptările analiștilor. Veniturile au fost de 1,93 miliarde de dolari, în creștere cu 26% față de veniturile pe T2 din 2019. Profitul net pe acțiune a fost de 0,13$ față de estimările de 0,12$, în creștere cu 225% față de trimestrul aferent anului precedent. Firma nu distribuie dividende.

Advanced Micro Devices Inc. este listată pe bursa de acțiuni NASDAQ, sub simbolul bursier AMD. Graficul săptămânal arată că prețurile acțiunii au crescut de la  minimul de la mijlocul lui mar. 2020 până la maximul istoric de la începutul lui sept. 2020, cu aproximativ 155%. În a doua parte a lunii iul. 2020, prețul acțiunii a spart un nivel de rezistență constituit din maximul anterior din feb. 2020 (linia violet).

Perspectivă pe termen mediu

Prețul se află într-un raliu deasupra norului Ichimoku, începând cu martie 2020, ceea ce este un semnal de tip ”bullish”. Semnalul este convingător, cum norul deplasat înainte este colorat în verde.        

Indicatorul ROC – Rate of Change (linia violet) ce indică modificarea prețurilor este pozitivă. Linia indicatorului are o traiectorie ascendentă de la minimul din iul. 2020 și a ajuns la un nivel supra-cumpărat (peste nivelul 40.0). Dacă linia ROC se va mișca în zona „supra-cumpărată”, acest lucru va indica o menținere a presiunii la cumpărare.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence (linia albastră) a generat ultimul semnal de cumpărare în a doua parte a lunii iul. 2020, cum s-a intersectat și a trecut deasupra semnalului său (linia roșie), deasupra unui nivel „supra-cumpărat” (nivelul 2.0). Linia indicatorului are o traiectorie ascendentă și  a trecut deasupra unui nivel foarte „supra-cumpărat” (peste nivelul 8.0), de unde este posibilă o corecție.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Advanced Micro Devices a avut o traiectorie ascendentă după căderea din feb.-mar. 2020. O corecție este posibilă cum indicatorii tehnici sunt „supra-cumpărați”.  Investitorii ar putea privi orice corecție a prețului acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

Deschide in pagina noua
Pozitie Short
Target Price -
Stop Loss -

SHORT 07.09.2020

Perspectivă pe termen scurt

Graficul zilnic al Advanced Micro Devices arată că prețul a avut o traiectorie ascendentă de la minimele de la mijlocul lunii mar. 2020 pana la maximul de la începutul lui sept. 2020, ușor peste 94$. Spre sfârșitul lui iul. 2020, prețul a reușit să iasă dintr-un patern numit „triunghi ascendent”. Prețul se corectează acum de la maximul din iul. 2020 spre media mobila de 50 zile (media albastră), care se poate constitui într-un nivel de suport. Acțiunile se tranzacționează încă deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, ceea ce este ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Advanced Micro Devices este reflectată în raportul puterii relative RS cu indicele NASDAQ-100. Linia RS a avut o traiectorie ascendentă și a spart spre sfârșitul lui iul. 2020 linia de rezistență constituită din maximele anterioare din perioada feb.-apr. 2020 (linia violet), confirmând trendul ascendent al prețului acțiunii. De la începutul lui aug. 2020, linia RS s-a mișcat în divergență cu evoluția prețurilor, avertizând o  posibilă corecție a acestora.

Sistemul de indicatori DMI - Directional Movement Index a susținut creșterea preturilor acțiunii Advanced Micro Devices. Indicatorii direcționali au trimis ultimul semnal de la mijlocul lunii iul. 2020, ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Linia ADX (linia albastră) ne spune dacă prețul acțiunii se confruntă cu un trend puternic (peste valoarea de 25).  De la începutul lui aug. 2020, trendul ascendent a pierdut din intensitate, cum linia ADX are o mișcare descendentă spre nivelul 25. În plus +DI se intersectează acum cu –DI.

 

Concluzie finală:

Pe termen mediu este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent și atingerea unor noi maxime istorice.

Pe termen scurt se recomandă multă prudență cum investitorii sunt încă sub influența efectului vânzării masive a acțiunilor tehnologice din ultimele zile.

Se recomandă ca investitorii să cumpere această acțiune numai dacă prețul acțiunii vor reveni și tranzacționa peste nivelul de 95$.

 

Analiză scrisă de

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piețe Financiare

Deschide in pagina noua
Pozitie Long
Stop loss 27$
Target price 35$

LONG 24.10.2019

Perspectivă pe termen mediu

Graficul săptămânal al acțiunii Advanced Micro Devices Inc. (simbol bursier: AMD) arata că prețul acțiunii a crescut de la minimele de la sfârșitul lunii dec. 2018 până la noi maxime în perioada iun.-aug. 2019, când au retestat de mai multe ori un nivel de rezistență dat de maximul anterior din sep. 2018, in jur de 34$. Acțiunea se tranzacționează sub nivelul de rezistență dat de maximele din sep. 2018 și cele din 2019.

Prețul acțiunilor AMD au crescut cu circa 122% de la minimele din dec. 2018 la maximul din aug. 2019. Ele se mișcă deasupra unei linii de trend ascendentă trasată pe grafic de la minimele din dec. 2018 și norului Ichimoku, ceea ce este ”bullish”.

Este una dintre cele mai mari companii producătoare de microprocesoare pentru calculatoare din lume.

Momentum (linia violet) s-a ridicat ușor peste nivelul zero, iar linia indicatorului a făcut minime mai înalte (”higher lows”) începând cu dec. 2018, confirmând mișcările prețurilor acțiunii. Dacă linia de momentum își va continua creșterea, acest fapt va indica o intensificare a presiunii la cumpărare.

MACD (linia albastră) este ușor sub semnalul său (linia roșie). MACD a generat ultimul semnal de cumpărare la sfârșitul lui ian. 2019 ușor deasupra nivelului zero, cum s-a intersectat și a trecut deasupra semnalului său (linia roșie). Linia indicatorului se menține pe un trend ascendent făcând minime mai înalte (”higher lows”) din ian. 2019. Este de așteptat ca MACD să trimită un nou semnal de cumpărare și să crească în continuare spre o zona supra-cumpărată (peste nivelul 2.0).

In general acțiunea AMD se tranzacționează într-o piață ascendentă (”bullish market”). Investitorii ar putea privi orice corecție a preturilor acțiunii ca o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piete Financiare

Deschide in pagina noua
Pozitie LONG
Stop loss 27$
Target price 35$

LONG 24.10.2019

Perspectivă pe termen scurt

Advanced Micro Devices a raportat rezultatele financiare pe T2 din 2019, în concordanță cu așteptările analiștilor. Profitul net pe acțiune a fost la nivelul de 0,08$ față de estimările de 0,08$, o scădere cu 43% față de trimestrul aferent anului precedent. Compania nu distribuie dividende.

Graficul zilnic al AMD arată că prețurile acțiunii au crescut de la minimele din dec. 2018 până la noi maxime în perioada iun.-aug. 2019, care corespund cu un nivel de rezistență dat de maximul din sep. 2018, in jur de 34-35$. Ele vor retesta cel mai probabil acest nivel de rezistență. Preturile se mișcă în interiorul unui triunghi ascendent începând cu sep. 2018 și deasupra mediei mobile pe 200 zile (200z EMA), ceea ce este ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea AMD este reflectată în raportul puterii relative RS în raport cu indicele pieței NASDAQ-100 (a se vedea panoul de jos). Linia RS (linia violet) respectă o linie de trend ascendentă trasată din oct. 2018 și a confirmat trendul ascendent al prețului acțiunii. Linia RS se mișcă acum în sus spre nivelul de rezistență dat de maximele din sep. 2018 și iun.-aug. 2019. Dacă prețurile sparg nivelul de rezistență, atunci linia RS ar trebui să confirme și să spargă și ea nivelul de rezistență.

Directional Movement (DM) a susținut creșterea prețurilor acțiunii AMD (a se vedea panoul din mijloc). Indicatorii direcționali au trimis un semnal încă din ian. 2019, ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia rosie). Linia ADX (linia albastră) ne spune daca prețul acțiunii se confruntă cu un trend puternic (peste nivelul de 25). Ultimul semnal privind o direcție ascendentă vine de la mijlocul lui oct. 2019, dar trendul este unul slab cu +DI ușor peste -DI.

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piete Financiare

Deschide in pagina noua
Pozitie Long
Stop Loss 245$
Target Price 265$

LONG 04.09.2020

Linde plc este o companie multinațională din industria chimică înregistrată în Irlanda, formată din fuziunea întreprinderilor Linde AG din Germania și Praxair din Statele Unite. Este cea mai mare companie producătoare de gaze industriale din lume.

Compania a raportat rezultatele financiare pe T2 din 2020 peste așteptările analiștilor. Profitul net pe acțiune a fost la nivelul de 1.90$, față de estimările de 1.65$, în creștere cu circa 4%  față de T2 din 2019.  Compania distribuie un dividend pe acțiune în valoare de 0.963$ aferent T2 din 2020, egal cu cel aferent T1 din 2020, ceea ce înseamnă un randament al dividendelor de circa 1,54%.

Linde plc este listată pe NYSE și Frankfurt Stock Exchange, sub simbolul bursier LIN. Graficul săptămânal arată o creștere a prețului acțiunii de la  minimele înregistrate în mar. 2020 până în prezent cu circa 70%. La mijlocul lui iul. 2020, prețul a spart definitiv un nivel de rezistență constituit din maximul anterior din feb. 2020 (linia violet).

Perspectivă pe termen mediu

Începând cu mijlocul lunii mar. 2020, prețul a crescut de la un nivel de suport situat sub norul Ichimoku, de la circa 150$. De la sfârșitul lui mai 2020, prețul a trecut din nou deasupra norului, iar semnalul este unul convingător, cum norul deplasat înainte este colorat în verde. Prețurile se află într-un raliu deasupra norului Ichimoku, ceea ce este ”bullish”.

Indicatorul Momentum (linia violet) ce arată modificarea prețurilor este pozitiv. Linia indicatorului a avut o mișcare ascendentă de la minimul din mar. 2020 până la maximele din perioada iun.-aug. 2020, când a ajuns la un nivel foarte „supra-cumpărat” (peste nivelul 25). După aceea, linia ROC s-a corectat spre nivelul „supra-cumpărat” (nivelul 12.5). Dacă linia ROC se va mișca în zona „supra-cumpărată” (peste nivelul 12.5), acest lucru va indica o menținere a presiunii la cumpărare.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence (linia albastră) a generat ultimul semnal de cumpărare spre sfârșitul lunii mai 2020, cum s-a intersectat și a trecut deasupra semnalului său (linia roșie), la un nivel „supra-vândut” (nivelul -5.0). Linia indicatorului are o mișcare ascendentă de la minimul de la sfârșitul lui mar. 2020 spre un nivel foarte „supra-cumpărat” (nivelul 10.0), acest lucru indicând o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Linde are o traiectorie ascendentă după căderea din feb.-mar. 2020. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețurilor acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

Deschide in pagina noua
Pozitie Long
Stop Loss 245$
Target Price 265$

LONG 04.09.2020

Perspectivă pe termen scurt

Graficul zilnic al Linde arată că prețul a avut o traiectorie ascendentă de la minimele de la mijlocul lunii mar. 2020. Acțiunile s-au redresat în forma literei V din a doua parte a lunii mar. 2020. Prețurile respectă o linie de trend ascendent (linia verde) trasată pe grafic de la minimele din mar. 2020 și se tranzacționează deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, ceea ce este ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Linde este reflectata în raportul puterii relative RS cu indicele S&P 500. Linia RS a avut un trend ascendent de la minimele din mai 2020 și a spart la începutul lui iul. 2020 linia de rezistență constituită din maximele anterioare din iun. 2019 (linia violet), confirmând trendul ascendent al prețului acțiunii. De la maximul de la sfârșitul lui iul. 2020, linia RS se corectează ușor spre fosta linie de rezistență. Dacă prețurile își vor continua mișcarea ascendentă, atunci linia RS ar trebui să-și reia la rândul ei creșterea.

Sistemul de indicatori DMI - Directional Movement Index a susținut creșterea preturilor acțiunii Linde. Indicatorii direcționali au trimis ultimul semnal din a doua parte a lunii mai 2020, ce arata o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Linia ADX (linia albastră) ne spune dacă prețul acțiunii se confruntă cu un trend puternic (peste valoarea de 25). Trendul a pierdut din intensitate, cum linia ADX are o mișcare descendentă de la sfârșitul lui iul. 2020 coborând la nivelul 25.

Concluzie finală:

Pe termen scurt și mediu este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent și atingerea unor noi maxime istorice.

Se recomandă ca investitorii să cumpere această acțiune numai dacă prețurile acțiunii se vor menține și tranzacționa peste nivelul de 250$.

 

Analiză scrisă de

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic, Piețe Financiare

Deschide in pagina noua

Trendul zilei
22.09.2020

Scăderi pronunțate pe BVB în ziua promovării la statutul de piață emergentă

INTERN

Scăderi pronunțate pe BVB în ziua promovării la statutul de piață emergentă

EXTERN

Scăderi generalizate pe bursele lumii

Deschide atasament Deschide in pagina noua

Trendul zilei
21.09.2020

Zi istorică! BVB promovează oficial la statutul de piață emergentă secundară

INTERN

Zi istorică! BVB promovează oficial la statutul de piață emergentă secundară

EXTERN

Situația TikTok rămâne incertă

Deschide atasament Deschide in pagina noua

Trendul zilei
18.09.2020

Tranzacții masive pe piața deal de la BVB

INTERN

Tranzacții masive pe piața deal de la BVB

EXTERN

Peste 60.000 de disponibilizări în băncile din lume, anul acesta

Deschide atasament Deschide in pagina noua

Trendul zilei
17.09.2020

0,33 lei pe acțiune - prețul stabilit pentru vânzarea a 3% din OMV Petrom de către Franklin Templeton

INTERN

0,33 lei pe acțiune - prețul stabilit pentru vânzarea a 3% din OMV Petrom de către Franklin Templeton

EXTERN

FED a anunțat păstrarea ratei dobânzii în jurul nivelului de zero

Deschide atasament Deschide in pagina noua

Trendul zilei
16.09.2020

Franklin Templeton Investment Management anunță demararea unei oferte de plasament privat accelerat plecand de la un numar minim de aproximativ 1,4 miliarde acţiuni existente în OMV Petrom

INTERN

Franklin Templeton Investment Management, administrator FP. anunță ofertă un plasament privat accelerat plecând de la un număr minim de aproximativ 1,4 miliarde acţiuni existente în OMV Petrom

EXTERN

Investitorii în așteptarea deciziei FED cu privire la politica monetară

Deschide atasament Deschide in pagina noua

Trendul zilei
15.09.2020

Ministerul Finanţelor a împrumutat luni de la bănci 235,6 mil lei

Intern

Ministerul Finanţelor a împrumutat luni de la bănci 235,6 mil lei

Extern

Rezerva Federală a SUA se confruntă cu presiuni tot mai mari

Deschide atasament Deschide in pagina noua
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, in concordanta cu informatiile prezentate in Politica de cookie. Sunt de acord